Întrebările puse frecvent de către clienți


1. Dimensiunile date reprezintă dimensiunile interioare?
Dimensiunile date ale garajelor reprezintî dimensiuni exterioare. Totdeauna există o toleranța de câțiva centimetri, datorită faptului că garajele sunt montate din elemente, dimensiunile reale putând diferi puțin față de cele comandate. Diferența respectivă totuși, nu depășește câțiva centimetri.

2. Cum trebuie pregătit un teren pentru garaj?
Terenul pentru garaj trebuie aliniat și nivelat.Se recomandă o șapă de 20 cm. grosime. Eventual, pot fi puse și nivelate niște blocuri de beton (d.ex. plăci de trotuar, căramizi). Mai multe informații referitoare la pregătirea bazei veți găsi pe pagina: PREGĂTIREA BAZEI

3. Dacă și când vină informația despre termenul montajului?
Aproximativ 3-4 zile înainte de livrare îi comunicăm fiecărui client telefonic despre termenul montajului, în același timp confirmăm exact încă o data dimensiunile garajului comandat.

4. Sunt necesare autorizații pentru construirea unui garaj?
În privința autorizației de construire a unui garaj metalic vă recomandăm să vă adresați pentru informații Primăriei dvs.

5. Există vreo garanție pentru garaj?
Se acordă un an de garanție pentru construcția din oțel (garaj, uși, padocuri pentru câini,etc.). Garanția este acordată pe baza facturii sau pe baza confirmării de plată emise de către șofer.

6. Trebuie plătit un avans la achiziționarea garajului?
La achiziționarea garajului nu cerem niciun avans. Plata întreagă se efectuază la șofer la montaj.

7. Cum se poate comanda un garaj?
Un garaj se poate comanda:
- telefonic
- prin e-mail
- prin fax
- personal la birou

8. În timpul montajului este nevoie de curent electric?
Echipa de montaj are în dotare un generator electric, nu este necesar să asigurați accesul la curentul electric.

9. Construcția este zincată?
Construcția standard a garajului nu este zincată. Este  vopsită cu vopsea grund. După montaj construcția va fi vopsită cu vopsea industrială anticorozivă, de către fiecare client. Dacă alegeți varianta de construcție metalică cu profile zincate, atunci doar locurile sudate trebuie protejate cu vopsea industrială anticorozivă. Această vopsire se realizează de către client pe cont propriu.

10. Cum se montează o ușă pentru un garaj zidit?
Locul de montare a unei uși metalice la un garaj zidit trebuie pregătit anterior de către client. Apoi ușa este fixată în zid cu ajutorul diblurilor și spumei poliuretanice. Serviciul de montaj nu înclude demontarea ușii vechi.

11. Cum se confirmă comanda?
Orice comandă este confirmată de către noi telefonic, cu câteva zile înainte de livrare. În timpul convorbirii telefonice sunt confirmate toate detaliile. După confirmarea telefonică, comanda este livrată.

12. Cum se stabilește direcția corectă a deschiderii ușii?
Direcția deschiderii a ușii stabilim fiind totdeauna în afara clădirii (garajului) și uitându-se la ușă. Când balamale se află pe partea noastră stânga aceasta înseamnă că este ușă stânga, iar dacă balamale sunt pe partea dreaptă aceasta înseamnă că este ușă dreapta. Această regulă se aplică pentru uși care se deschid și spre exterior și spre interior.

13. Ce tip de nituri se folosesc pentru garajul acoperit cu tablă acrilică?
Pentru a fixa tabla acrilică pe construcția garajului folosim nituri din aluminiu, care sunt mai solide decât niturile colorate. După montaj, clientultrebuie să scoată pe cont propriu folia de protecție.

% Coduri de reducere
introdu codul de reducere

Promoție

Contact

  •  
  •  

Formular de contact

Prenume şi nume
Telefon
E-mail
Cod poştal
Oraş
Județ
Mesaj
Raspuns in termen de 24 de ore.
Toate campurile sunt obligatorii

Accessibility statementStrona domowaSite mapSzukajContactUp
Adres: http://konstal.ro/intrebarile-puse-frecvent-de-catre-clienti.html