Uși de garaj

Ușa de garaj este un element indispensabil al fiecărui garaj. De alegerea bună a tipului de ușă va depinde exploatarea ulterioară a garajului. Achiziționarea ușii este o investiție pe câțiva ani, deoarece merită să vă gândiți ce tip de ușă ar fi soluția optimă pentru dvs.. În cazul în care vă lipsește spațiul din fața garajului, cea mai bună soluție ar fi achiziționarea unei uși basculante, fiindca pentru deschiderea ei nu este necesar mult spațiu.
Un alt aspect important care trebuie analizat este tipul de deschidere a ușii. Construcția anumitor clădiri nu pemite amplasarea ghidajelor de culisare ceea ce face imposibil montajul unei uși de garaj basculante. În aceste condiții merită să luați în considerare ușa de garaj dublă care permite deschiderea spre exterior.

 

1.  Orice dimensiune

Suntem PRODUCĂTORUL și din acest motiv putem executa uși la comandă la orice dimensiune. Trebuie doar să ne dați dimensiunile găurii unde doriți să montați ușa, tipul ușii și  restul va fi rezolvat de către consultanții noștri. Astfel, nu ve-ți mai avea grija că nu ve-ți găsi ușa cu dimensiunile potrivite.. Verifică cum trebuie măsurată gaura pentru ușă de garaj.

2. Basculante

UȘILE BASCULANTE oferite de către noi se caracterizează prin faptul că se deschid ușor și prezintă siguranță în funcționare. Resorturile folosite pe ambele părți ale mecanismului ușii echilibrează ideal greutatea întregii construcții determinând o funcționare lină fără a fi nevoiți să folosiți o forță mare pentru închiderea/deschiderea ușii. Toate ușile basculante au mecanism de închidere standard care este amplasat pe partea centrală a ușii și cooperează cu sistemul de bolțuri.

3. Uși duble

Ușile duble reprezintă soluția tradițională de închidere a garajelor, depozitelor și spațiilor de stocare. Construcția simplă a ușii asigură funcționarea silențioasă și fără dfecțiuni pe întreaga perioadă de utilizare. Ușile duble sunt ideale pentru închiderea garajelor și a spațiilor de depozitare înalte. Partea dreaptă a ușii duble are mecanism de închidere cu inserție și mâner, iar partea stângă are bolțuri amplasate sus și jos.

4. Termoizolate

La cererea dvs., ușa poate fi termoizolată, ceea ce are importanța în momentul în care o instalăm într-un garaj termoizolat. Ușa este umplută cu polistiren și pe interior este finisată cu panouri PVC.

5. Netermoizolate

La uși netermoizolate pentru construcția făcută din profile zincate închise care sunt nituite din exterior avem numai tabla trapezoidală în culoarea alesă de dvs.

6. Cu portița

Pentru fiecare ușă există posibilitatea să executăm o intrare suplimentară, numită portiță. Aceasta ușurează accesul într-un garaj fără necesitatea de a deschide ușa întreagă.

7. În culorile din gama RAL

Fiecare ușă poate fi executată într-o culoare oferită de noi.

Culorile cu luciu

Loading ....

Culorile mat

Loading ....


8. În culoarea care imită lemnul

Fiecare ușă poate fi executată într-o culoare oferită de noi care imită lemnul.

Loading ....


9. Executarea tablei în ambosaj larg orizontal

Uși basculante fără portiță pot fi executate din tablă cu ambosajul lat de 20 cm.

 

De ce merita să alegeți ușile noastre

Cel mai mare avantaj al ușilor produse de firma noastră este simplitatea execuției, construcția stabilă și rezistența care garantează o funcționalitate sigură pentru ani lungi de utilizare. Construcția ușilor este efectuată din profile de oțel zincate. Fiecare ușă este acoperită în exterior cu tabla trapezoidală acrilică într-o culoare din gama RAL.

Pentru a monta ușă trebuie s-o punem într-o gaură anterior pregătită de către client. Apoi ușa este fixată în zid cu ajutorul diblurilor și spumei poliuretanice. Serviciul de montaj nu înclude demontarea ușii vechi.
 

 

% Coduri de reducere
introdu codul de reducere

Promoție

Contact

  •  
  •  

Formular de contact

Prenume şi nume
Telefon
E-mail
Cod poştal
Oraş
Județ
Mesaj
Raspuns in termen de 24 de ore.
Toate campurile sunt obligatorii

Accessibility statementStrona domowaSite mapSzukajContactUp
Adres: http://konstal.ro/usi-de-garaj.html