Uși de garaj basculante

 

UȘILE BASCULANTE oferite de către noi se caracterizează prin faptul că se deschid ușor și prezintă securitate la utilizare. Resorturile folosite pe ambele părți ale mecanismului ușii echilibrează ideal greutatea întregii construcții, ceea ce determină funcționalitatea corespunzătoare a întregii uși, și nu trebuie să folosiți o forță mare pentru a inchide și pentru a deschide ușă. Toate ușile basculante au încuietori standard, care sunt amplasate pe partea centrală a ușii și cooperează cu sistemul de bolțuri.

 

Vizualizarea ușii din interiorul garajului

Loading ....

Vizualarea ușii din afară

Loading ....

1.  Orice dimensiune

Suntem PRODUCĂTORUL și din acest motiv putem executa uși la comandă în orice dimensiune. Trebuie doar să dați dimensiunile găurii și tipul ușii, și cu restul se vor ocpua consultanții noștri. Nu ve-ți mai avea grijă că nu ve-ți găsi ușa cu dimensiunile corespunzătoare. Verifică cum trebuie măsurată gaura pentru ușă de garaj.

2. Termoizolate

La cererea dvs. putem termoizola ușă, ceea ce are importanța în momentul în care o instalăm într-un garaj termoizolat. Ușa este placată cu polistiren, și în interior este finisată cu panouri PVC.

3. Netermoizolate

La uși netermoizolate pentru construcția făcută din profile zincate închise care sunt nituite din exterior avem numai tabla trapezoidală în culoarea alesă de dvs.

4. Cu portița

Pentru fiecare ușă există posibilitatea să executăm o intrare suplimentare așa numită portița. Aceasta ușurează accesul într-un garaj fără necesitatea de a deschide ușa întreagă.

5. În culorile din gama RAL

Fiecare ușă poate fi executată într-o culoare oferită de noi.

Culori cu luciu

Loading ....

Culori mate

Loading ....


6. Culori imitație lemn

Fiecare ușă poate fi executată într-o culoare oferită de noi care imită lemnul.

Loading ....


7. Executarea tablei în ambosaj larg orizontal

Uși basculante fără portiță pot fi executate din tablă cu ambosajul lat de 20 cm.

8. Macanismul de deschidere a ușilor basculante

Loading ....

De ce merita să alegeți ușile noastre

Cel mai mare avantaj ușilor produse de firma noastră este simplicitatea executării și construcția stabile și rezistentă, care garantează funcționalitatea sigură pe lungi ani de utilizare. Construcția ușilor este efectuată din profile de oțel zincate. Fiecare ușă din exterior este acopeerită cu tabla trapezoidală acrilică într-o culoare din gama RAL.

Pentru a monta ușă trebuie s-o punem într-o gaură anterior pregătită de către client. Apoi ușa este fixată în zid cu ajutorul diblurilor și spumei poliuretanice. Serviciul de montaj nu înclude demontarea ușii vechi.

La cumpărarea a 2 sau mai multe produse în aceiași localitate se acordă reducere pentru produsul suplimentar cumpărat.

 

% Coduri de reducere
introdu codul de reducere

Promoție

Contact

  •  
  •  

Formular de contact

Prenume şi nume
Telefon
E-mail
Cod poştal
Oraş
Județ
Mesaj
Raspuns in termen de 24 de ore.
Toate campurile sunt obligatorii

Accessibility statementStrona domowaSite mapSzukajContactUp
Adres: http://konstal.ro/usi-de-garaj-basculante.html