Uși pietonale

 

Pentru închiderea garajelor, depozitelor și spațiilor de stocare, construcția simplă a ușii asigură exploatarea silențioasă și fără defecțiuni pe întreg parcursul utilizării. Ușile pietonale sunt ideale pentru închiderea garajelor și spațiilor de depozitare. Fiecare ușă este dotată cu încuietoare cu inserție și mâner.

 

Vizualizarea ușilor pietonale din interiorul garajelor

Loading ....

Vizualizarea ușilor pietonale din afară

Loading ....

1.  Orice dimensiune

Suntem PRODUCĂTORUL și din acest motiv putem executa uși la comandă în orice dimensiune. Trebuie doar să dați dimensiunile găurii și tipul ușii, și cu restul se vor ocupa consultanții noștri. Nu mai veți avea grijă, că nu veți găsi ușa cu dimensiunile corespunzătoare. Verifică cum trebuie măsurată gaura pentru ușă pietonală.

2. Termoizolate

La cererea dvs. putem termoizola ușă. Ușa este placată cu polistirenu și în partea interioară este finisată cu panouri PVC.

3. Netermoizolate

La uși netermoizolate pentru construcția făcută din profile zincate închise care sunt nituite din exterior avem numai tabla trapezoidală în culoarea alesă de dvs.

4. În culorile din gama RAL

Fiecare ușă poate fi executată într-o culoare oferită de noi.

Culori cu luciu

Loading ....

Culori mate

Loading ....


5. Culori imitație lemn

Fiecare ușă poate fi executată într-o culoare oferită de noi care imită lemnul.

Loading ....


 

De ce merită să alegeți ușile noastre?

Cel mai mare avantaj al ușilor produse de firma noastră este simplitatea execuției și construcția stabilă și rezistentă, care garantează funcționarea sigură pentru mulți ani de utilizare. Construcția ușilor este efectuată din profile de oțel zincate. Fiecare ușă este acopeerită în exterior cu tablă trapezoidală acrilică într-o culoare din gama RAL.

Pentru a monta o ușă trebuie s-o punem într-o gaură anterior pregătită de către client. Apoi ușa este fixată în zid cu ajutorul diblurilor și spumei poliuretanice. Serviciul de montaj nu înclude demontarea ușii vechi.

 

% Coduri de reducere
introdu codul de reducere

Promoție

Contact

  •  
  •  

Formular de contact

Prenume şi nume
Telefon
E-mail
Cod poştal
Oraş
Județ
Mesaj
Raspuns in termen de 24 de ore.
Toate campurile sunt obligatorii

Accessibility statementStrona domowaSite mapSzukajContactUp
Adres: http://konstal.ro/usi-pietonale.html